Entradas

Mostrando entradas de agosto, 2013

conjunt estiu dinosaures

Imagen
Com la camiseta pirata va triomfar tant, aquest cop li he fet un conjunt amb pantalons bombatxos (sarouels) o cagats... El color negre li queda fenomenal i sa veritat és que està molt guapo, fresquet i els dinosaures li han encantat. El teixit feia molt temps que el tenia per casa el vaig comprar a Montagut del magatzem de na Lola que té cotó a 2 euros el metre... les vistes i la cintura és de la La Pantigana Shop i els dinosaures de xogigi Com aquesta setmana estem traient bolquers els pantalons els haureíem d'haver fet un poc més estrets... aix els pròxims ja ho arreglarem! Ara a acabar de gaudir de l'estiu que per aquestes terres s'acaba massa prest!

Camiseta estrella pirata

Imagen
Arribat s'estiu definitivament necessitava alguna camiseta per n'Alguer... i em començat per una divertida i alegre amb aquests colors tan xulos... Super fàcil de fer, l'únic que porta un poc de feina són els acabats... les vistes pulides amb overlook i un repunt després per sobre i queda perfecte!!  Primer vaig fer unes proves perquè no n'havia feta cap mai i després de tallar-ne un parell, ja vam trobar sa definitiva... Ara a veure si podem fer-li una foto amb sa camiseta posada!!

Sorteig LA PANTIGANA SHOP

Imagen
Un d'aquest blog fantàstics està d'aniversari i per celebrar-ho ens ofereix participar al seu sorteig... per apuntar-vos podeu passar per  aquí  i de pas feu una visita per la seva botiga on-line que sempre podeu trobar teixits per confeccionar les vostres creacions ;)