Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2014

Rums # 13 vestit

Imagen
 Tornam a ser dijous i arriba un nou #rums 13!! Aquesta setmana us vull mostrar el models de vestit que he decidit que aniran cap a la fira de Barcelona... anar fent proves vaig emplenant armari... El model definitiu és el negre, però no el faré amb xandall perquè no en vendré cap amb la calor que farà!  Aquest és el primer dels dos que vaig fer, com es pot observar el segon és molt més escotat i porta pinces, també li he fet ses butxaques molt més grans perquè ahir em van quedar molt petites...  No he tingut temps de fer fotos amb relleno... un altre dia serà, vull aprofitar per donar ses gràcies a uvedeveronica per nominar-me al premi LIEBSTER, que serà la meva pròxima entrada!!! I vosaltres que hau cosit per a la rums ?!

Vestit #Rums 11

Imagen
Avui us vull mostrar una prova de vestit que vaig fer fa uns dies davant la possibilitat de participar a una fira que ens ha sortit amb una bona amiga a Barcelona... quin repte!!! ja he cosit unes faldes que us mostraré el dijous que ve... així tenc cosetes per poder penjar al Rums A partir d'un patró de camiseta vaig anar modificant fins aconseguir aquest, per mi va ser tot un repte, però finalment m'he decantat per un altre model molt xulo que també tenc pendent mostrar-vos!! Està fet amb  diferent tipus de pana menys la caputxa que és de punt... i vosaltres que heu fet a la Rums 11 ?

CC Motxilla Pandilleando

Imagen
En primer lloc vull donar ses gràcies a na Núria per deixar-me temporalment un portàtil ja que en un any i mig ens han robat dos cops els ordinadors, hi ha desgraciats que no tenen res més a fer que robar als altres  Després d'aquest apunt us vull mostrar la motxilla que he cosit per a aquest CC que ha organitzat na Yolanda de Pandilleando He gaudit molt fent-la i la veritat és que com va dir ella ha estat molt fàcil, el detall ha estat un mussol ben rodanxonet que ens ha encantat a casa, aquesta ha anat a parar al millor amiguet del meu fill que dilluns va fer 3 anyets ja!  El petit de la casa ha decidit que la vol de pirates i esper poder-la penjar en breu, però us vull mostrar una altra motxilla que ha cosit una persona molt especial... des de fa unes setmanes ve la filla d'una bona amiga a casa per aprendre a cosir... voleu flipar? sabeu amb quants anys ha fet això?!!!! 9 anys!!! quina artista i no us ho perdeu perquè també ha fet un mussol!