Recepta magdalenes
Avui a casa hem fet unes magdalenes boníssimes!!
Unes quantes amb nous i altres sense per n'Alguer. He provat de fer diverses receptes de magdalenes i les que hem surten més bé i més bones és aquesta que explicaré.
INGREDIENTS
3 ous de gallina petits, és a dir, pellarica;o 2 de grans.
150 grs. de sucre moreno (a casa utilitzem ecològic, és més car, però estan molt més bones)
60 ml. de llet d'arròs o civada (qualsevol va bé, a casa intentem no consumir vaca per la seva proteïna)
190 ml d' oli de girasol
210 de farina de reposteria
1/2 sobre de llevat per a reposteria (ecològic)
un polset de sal
A casa ho fem a ma, hi ha gent que utilitza robot, però aquí ho fem de manera tradicional
Primer: Batem els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.
Segon: Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc. Apart, barrejar la farina amb el llevat i la sal.
L' afegim amb dues o tres vegades a la barreja de ous, sucre, oli i llet, i cada vegada batem bé.
Deixem reposar la massa a sa nevera, mínim una hora, però el secret de les magdalenes de casa és deixar-la tota la nit.
Repartim, amb una cullera, la massa a les capsules de paper per magdalenes fins a tres quartes parts. Quan les hem emplenat per sobre i poso unes nous trencades o un poc de nutela desfeta... hehe per llepar-se es dits!
Precalentem el forn a 220 graus i cap a dins!
En 15' o 20 minuts tindreu unes magdalenes boníssimes!
Ho haurem de provar, fan molt bona pinta i sembla fàcil!
ResponderEliminarSalut