encàrrec cap a Menorca

Fa molts dies que no faig cap entrada al blog... no es pas perquè no hagi cosit, si no que el temps entre costures és molt intens i no tenc un moment per posar-me davant l'ordenador i si a més afegim que el tema internet el tenim... diguem que el petufet de la casa en va una de les seves i estem sense.

Aquests dies he cosit moltíssim... encàrrecs cap a Menorca, Barcelona, regals... esper poder mostrar-ho a poc a poc durant aquest mes però a veure com vaig de temps.





Hem cosit un xandall per n'Arnau que ha estat un fracàs amb la talla ... no ho he acabat d'encartar perquè li va gegant, i haurem de fer un altre ;)



La jaqueta és la que vaig fer aquí per n'Alguer augmentant una talla, sa veritat és que en versió vermell m'ha agradat molt i m'agradaria fer-ne una.

Aquest pantaló és talla 2 anys per en Guiem de tots els que he anat cosint i les versions tant rectes com cagats crec que aquesta és la versió que més m'agrada.

I aquí teniu es de na Júlia la roba de chandall és de na Lola de Montagut i l'estampat de les butxaques també, en canvi la tela escocesa és d'una botiga física que està a Olot.


Tenc diverses coses entre mans que esper poder-vos mostrar prest, a més, el mes que ve arriba el primer aniversari del blog i estic pensant a veure que puc fer... crec que m'estic plantejant un sorteig petit que estan molt de moda darrerament.

Esper que els reis hagin anat bé a tothom.

Comentarios

  1. Guapa, tot ho aprofitarem... créixen molt ràpid... i val més que li vagi un poc gran que no just...:-)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202809341585309&set=p.10202809341585309&type=1&theater
    A seguir fent coses guapes!!!

    ResponderEliminar
  2. hOLAAA!! que bé que tornis a penjar cosetes...em pensava que aquestes vacances t'havien "abduït"!! ja ja ja! M'he atrevit a fer la sudadera Rainu de La Pantigana!!! No sé si m'hen sortiré, tot el que sé de costura és autodidacta total!! Vaig veure que també t'hi has animat! Ja ens anirem explicant ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jaja... A veure si puc recuperar s'internet!!q amb es mòbil és un rotllo
      Q guay q facis la sudadera! S'aprèn molt als CC, a veure quan m'hi puc posar
      Una abraçada

      Eliminar
  3. Ei! Que bé que t'ha quedat! M'encanten els de quadres escocesos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies i q bé q t'agradin!
      He passat pel teu blog i tens coses moltes xules.

      Eliminar

Publicar un comentario

El més vist!

DESSUADORA OTTOBRE

Vestit Luar!

Manta per nadons de la Pantigana