Pantalons talla 2-3 anys

Avui us vull mostrar es darrers pantalons que li he fet al peque de la família, que creix tan ràpid que tot es comença a quedar petit i haurem de fer-ne alguns més per tornar emplenar l'armari! aquests primers em tene enamorada i li queden tan bé!!

Desrpés d'uns rectes vaig fer-li aquest bombatxos de pana forrats per dintre amb tela punt perquè aquí a la Garrotxa tot i fer un hivern suau fa molt fred....
Aquest els vaig fer primer i no li vaig posar goma dins la cintura, però a partir d'ara els hi poso a tots perquè a la que has rentat la roba de puny un parell de vegades es dóna i li cauen... pobre


Aquí teniu un detall de les genolleres que estan primer enganxades amb fiselina i després cosides al pantaló...
i aquí davall el microbi de casa amb els seus calçons nous encalçant gallines ; )I aquests últim són encàrrecs que van sortir per nadal cap a Barcelona i que no us havia mostrat encara.
Les robes són de llocs diferents... els verds quasi tot l'he fet amb roba de La Pantigana i l'estempat és de fabrics.com, els altres són de botigues físiques, na Lola de Montagut i els àrabs de Salt.
Per cert, aquest més em celebrat una any de blog, volia fer alguna cosa especial, però no he tingut temps a veure si  ho puc fer més endavant.
Comentarios

Publicar un comentario

El més vist!

DESSUADORA OTTOBRE

Vestit Hana de Cal Joan

Vestit Luar!