Etiquetas

lunes, 18 de febrero de 2013

entrepà d'esclata-sang (rovellons)





Des de ben petita he anat a cercar esclata-sangs amb sa meva família, vaig aprendre a trobar rotl·los. Però no va ser fins que vaig venir a viure a la GArrotxa que he compartit amb n'Artur aquesta afició que ens uneix quan arriba sa tardor. Amb ell he descobert un munt de bolets comestibles que et fan sa boca aigua... però per moltes receptes que faig cap d'elles supera la manera tradicional de Menorca de menjar el rovalló... en entrepà! A Catalunya no està gaire estesa aquesta costum, però quan la proveu ja em contareu ...

Ingredient:
1kg  de rovelló
oli d'oliva
julivert
alls
1 barra


És molt fàcil de fer. Posem una paella amb oli d'oliva al foc, quan estigui calent i tirem els alls laminats perquè es dorin un poquet. Afegim els rovellons tallats a làmines, quan estiguin un poc fets i afegim el julivert picat...
després d'uns cinc minuts ja podem emplenar el pa i xucar-lo amb s'oli!!!

bon profit... repetireu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario