Etiquetas

jueves, 21 de febrero de 2013

Recepta magdalenes






Avui a casa hem fet unes magdalenes boníssimes!!

Unes quantes amb nous i altres sense per n'Alguer. He provat de fer diverses receptes de magdalenes i les que hem surten més bé i més bones és aquesta que explicaré.



INGREDIENTS


3 ous de gallina petits, és a dir, pellarica;o 2 de grans.


150 grs. de sucre moreno (a casa utilitzem ecològic, és més car, però estan molt més bones)


60 ml. de llet d'arròs o civada (qualsevol va bé, a casa intentem no consumir vaca per la seva proteïna)


190 ml d' oli de girasol


210 de farina de reposteria
 

1/2 sobre de llevat per a reposteria (ecològic)
 

un polset de sal


A casa ho fem a ma, hi ha gent que utilitza robot, però aquí ho fem de manera tradicional

Primer: Batem  els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.

Segon: Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc. Apart, barrejar la farina amb el llevat i la sal.



L' afegim amb dues o tres vegades a la barreja de ous, sucre, oli i llet, i cada vegada batem bé.  


Deixem reposar la massa a sa nevera, mínim una hora, però el secret de les magdalenes de casa és deixar-la tota la nit.





Repartim, amb una cullera, la massa a les capsules de paper per magdalenes  fins a tres quartes parts. Quan les hem emplenat per sobre i poso unes nous trencades o un poc de nutela desfeta... hehe per llepar-se es dits!

Precalentem el forn a 220 graus i cap a dins!

En 15' o 20 minuts tindreu unes magdalenes boníssimes!



1 comentario:

  1. Ho haurem de provar, fan molt bona pinta i sembla fàcil!
    Salut

    ResponderEliminar