Etiquetas

domingo, 17 de febrero de 2013

falafel vegetarià






 



Ingredients:
250 grams de cigrons ecològics secs
1 ceba mitjana
1 Pebrot vermell
2 dents d'all
unes fulles de julivert
sal al gust
1 cullerada sopera de comí
2 cullerades soperes de masala
Oli d'oliva verge
 
Som el que mengem, per tant intentarem que tots els productes siguin ecològics o de proximitat, per tal de no menjar pesticides ni transgènics. Sempre és millor si ens ho podem cultivar nosaltres mateixos.

Deixarem els cigrons en remull 24 hores. Després els passarem per aigua i els deixarem escórrer. Seguidament afegirem la ceba, el pebrot, els alls, el julivert, juntament amb la sal i les espècies i ho passarem tot pel turmix.

Podem deixar-ho reposar tot durant una hora, però si no es té temps, no passa res. A continuació es fan ses croquetes i les fregim amb s'oli d'oliva fins que estiguin dorades. 

Les podem presentar amb pa de pita i salsa de iogurt.

Salsa de iogurt:
1 gra d'all
1 iogurt natural, pot ser de cabra, ja que la proteïna de la vaca no es gaire saludable per a les persones.
1 cullerada d'oli
1 culleredeta de comí (qualsevol espècie)
1 polsim de sal

Piquem l'all al morter, i afegim l'oli, la sal, l'espècie i remenem. Després afegim el iogurt i ho mesclam tot. Ja està a punt per a servir.

Que vagi de gust!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario