Etiquetas

jueves, 28 de febrero de 2013

recepta hamburgueses de soja casolanes





En aquest temps de crisi que patim,  una manera d'estalviar és fer-nos el menjar a casa. Arran d'aquesta iniciativa ens hem proposat fer ses hamburgueses vegetals a casa, ja que a la botiga dues costen més de 3 euros! per tant fet a casa els costos de producció són molt més barats i la veritat és que són molt fàcils de fer!!

Ingredients:

250 gr. Soja textuaritzada molt fina (la més fina del mercat)

1/2 pebrot vermell

1 ceba petita

1 got de farina

2 alls

sala de soja

1 culleradeta de comí

sal


Preparació:
En un bol posam la soja texturaitzada amb aigua calenta, la proporció és el doble d'aigua per la soja que utilitzam, a mi m'agrada deixar-ho una estona abans de fer les hamburgueses, però no caldria.

Picam la ceba, el pebrot vermell i els alls el més petit que puguem. Quan ho tenim a punt tornam a la soja.

Colem tota l'aigua ajudant-nos de les mans per amassar la soja i que tregui l'excés d'aigua. Afegim la ceba, el pebre, els alls tot ben picat i la farina, juntament amb la sal, el comí i la salsa de soja.

Ho amassam tot ben amassat afegint la farina que calgui perquè quedi una massa i ja podem fer les porcions d'hamburguesa.

A mi me'n surten unes 10 amb aquestes proporcions.

Posam una paella al foc amb oli d'oliva que les cobreixi quasi fins la meitat i cap a taula.


que vagi de gust!!


3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agraden ses teves receptes!
      Gràcies per compartir-les!

      Eliminar